”Ei ole tarpeen naapurin makkaransyöjä Peraa käännyttää vegaaniksi. Tasapaino ja sopivan kokoiset teot ratkaisevat”

Tiedätkö kuinka ympäristö ja ilmastonmuutos vaikuttaa terveyteemme? Tiedätkö kuinka voit itse vaikuttaa?

Ehkä kaipaat lisää tietoa tai keinoja, kuinka toimia.Ehkä haluat järjestää koulutusta aiheesta oppilaitoksessanne ja olla edelläkävijä alalla.

 

 

 

 

Tieto ympäristön ja ilmastonmuutoksen vaikutuksista terveyteemme on tärkeämpää, kuin koskaan aiemmin. Ei kuitenkaan riitä, että kerätään tietoa, tutkitaan ja kouluttaudutaan, nyt tarvitaan myös käytännön ohjausta ja tukea muutoksen toteuttamiseen.

Yhdistämällä asiantuntijuuteni, kaiken tutkimani tiedon lifecoaching oppeihin, loin inspiroivan ja tulevaisuuteen katsovan menetelmän luennoida, kouluttaa ja valmentaa.

Tämän yhdistelmän avulla pystyn auttamaan sinua ja yritystänne kohti kestävämpää toimintaa, niin että muutos tulee osaksi toimintaa ja teidän arvojanne.  Ammattitaitoisena valmentajana ja asiantuntijana tuen tavoitteiden asettamisessa, toimintasuunnitelman luomisessa ja jatkuvassa edistymisen seurannassa. Autan löytämään sisäisen motivaation ja sitoutumaan kestäviin muutoksiin.

Työskentelen luontolähtöisesti, erilaisia greencare menetelmiä käyttäen. Valmennuksiin ja koulutuksiin yhdistän luonnon elementtejä, elämyksellisyyttä ja halutessanne myös hevosavusteisia menetelmiä. Kaikki tarjoamani koulutus pohjautuu tutkittuun tietoon ja vahvistan osaamistani jatkuvasti aihetta tutkien ja kouluttautuen.

Erikoisuutena tarjoan myös luennot luonnossa palvelupaketteja, joissa koulutus tapahtuu ulkona. Luonnon elementtejä seuraten ja havainnoiden.

Tarjoamani palvelut

Koulutus ja luennointi

Kiinnostaako asiantuntijakoulutus ympäristön tai ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksista. Mahdollisuus myös luentoja luonnossa pakettiin, ehkä tämä olisi teille oikea tapa kouluttautua?

Valmennukset

Valmennuksissa tutkittu tieto kohtaa luonnon elementit ja intuition. Mahdollisuus myös hevosavusteisiin valmennuksiin. Oletko valmis ottamaan uuden suunnan ja katsomaan asioita uudenlaista näkökulmaa käyttäen?

Life&Soulcoaching

Etsitkö oikeaa polkua elämässäsi, kaipaatko kartoittajaa ja kanssakulkijaa?

Minä kuljen kanssasi, kysyn ne vaikeammatkin kysymykset ja haastan sinut pohtimaan asioita uudelta kantilta.

Varaa ilmainen tutustumis tapaaminen

Jos jokin vielä mietityttää, voit tästä varata verkkotapaamisen niin keskustellaan lisää ja katsotaan voinka vastata teidän koulutustarpeisiinne

Tiedätkö sinä kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa terveyteesi?